Sida 1 av 1

Anekdot om vänsterstyrda plasttjjorvar

Postat: 28 jun 2020 22:35
av torsten
2118 träffade jag en Östermalmsdam med vidhängande man och en sagolikt fin Buick 1924 på motorträff i Säter Dalarna. Jag var där med Tjorven, vad annars, och blev hänvisad plats bakom Buicken. Vi kom i samspråk och damen berättade att hon haft en vänsterstyrd Tjorv. Jag blev ju eld och lågor och hon lovade skicka mig bilder på bilen . Inget hände men jag träffade dem åter på samma plats 2019. Jodå hon hade inte glömt mig men hade inte lyckats hitta bilderna.
I går besökte jag den lokala pubkvällen iförd Tjorven och Tjorvenskjorta. Och plötsligt klev det fram en man från Sumpan, Stockholm, i 60 -65 årsåldern som berättade att han i ungdomen kört Tjorven. Men det var en privat och vänsterstyrd?????????. Jag tände till igen och frågade om han hade bilder. Men nix, det hade han inte.Fanns det trots allt en (eller flera) vänsterstyrd i Stockholm? Mannen från igår visste lite om Tjorven. det han berättade stämde i mina öron.

Re: Anekdot om vänsterstyrda plasttjjorvar

Postat: 28 jun 2020 23:56
av HKC616
Låter ju inte som att någon av dom skulle ha glömt/blandat ihop med något annat. De vänsterstyrda måste i vilket fall ha varit väldigt få till antalet.

Kommer o tänka på mannen som hade varit hos en Dafåterförsäljare och sett en grå med kromordnament i fronten, minns inte om även den skulle ha varit vänsterstyrd.

/Fredrik