Sida 1 av 1

Forumregler.

Postat: 17 nov 2013 13:54
av tjorvenadmin
Direktlänkade bilder är ej tillåtet.
Att direktlänka till en bild innebär att man länkar via en URL till en bild som finns på någon annans webbsida eller blogg.

Detta tillåter inte tjorvenforum.se av flera orsaker, bland annat:

Eftersom bilden inte ligger lagrad hos oss har vi ingen kontroll över den. Möjliga resultat är till exempel:

* Bilden tas bort. Kvar är en bruten länk.
* Bilden byts ut. Bilden kan plötsligt vara utbytt till något helt annat motiv.

Bilder laddas i stället upp via forumets uppladdningsfunktion.

Bilder från en digitalkamera/mobilkamera blir väldigt stora, innan de laddas upp bör dessa skalas ner till en passande storlek då den förstoras i forumet när man klickar på den.

Ett forum med ordning och reda.
Var sak har sin plats. Posta inlägg och trådar där de hör hemma. Respektera diskussionsämnet och gå inte off topic på så vis att det stör diskussionen. Alla ska kunna förstå det som skrivs. Inlägg på andra språk än svenska, norska danska och engelska eller alltför dåligt formulerade inlägg kan plockas bort.

Sökfunktionen.
För att det enkelt ska gå att hitta det man söker efter är det viktigt att ge mycket och relevant information i inläggen. Registreringsnummer måste anges utan mellanslag för att de ska gå att söka på t.ex HKC616.

info@tjorvenforum.se

/tjorvenadmin

Re: Forumregler.

Postat: 13 dec 2016 22:48
av torsten
Oerhört glad och tacksam för att forumet öppnat igen. Och för att admin orkar sköta det trots ständiga sabotageförsök. Jag betraktar det som ett socialt klister och ett uppslagsverk för Tjorvenfolket. Tack